. День відкритих дверей - 20 Травня 2019 - Гімназія ім. Т.Г.Шевченка ХОР
Неділя, 2024-05-05, 3:27 PM
Вітаю Вас Гість | RSS



Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:08 AM
День відкритих дверей

10 та 11 травня 2019 року в гімназії ім.Т.Г.Шевченка пройшов День відкритих дверей. Гостей чекали спортивні змагання, флешмоби, фейс-арт, майстер-класи з художньої та хореографічної творчості, екскурсії по школі, виставки творчих досягнень учнів та педагогів. По закінченню першого дня змагань Президент Херсонської федерації з футболу Андрій Гордєєв нагородив переможців кубками, грамотами та подарунками.

Запрошуємо талановиту молодь навчатися у нашому закладі!

 

 

 

 

       10 травня вчитель мистецтва Овчаренко В.В. разом з учнями 6-М класу показали майбутнім учням і їх батькам майстер-клас з Петриківського розпису по дереву, з учнями 8-М класу – майстер-клас з оформлення декоративної вази в техніці «Декупаж».   

       Учні 7-М класу працювали з репродукціями картин. Через живопис вчилися створювати певну колірну гаму для передачі настрою пейзажу. Розвивали уміння спостерігати за світом природи.

       Серед учнів 5-9-М класів хореографічного напряму був проведений конкурс творчих номерів «Соло», «Дует» та хореографічний батл, у якому майбутні учні змогли взяти участь.

        У суботу 11 травня учні хореографічного напряму під керівництвом педагога Городецької О.Д. радо зустрічали майбутніх учнів і їх батьків. Вони показали відпрацювання вправ Battement tendu jete [батман тандю жете], провели флешмоб.

       Учні мистецького напряму 5-9-М класів разом з вчителем Овчаренко В.В. створювали унікальні образи в техниці фейс-арт. За допомогою фарб моделі (учні початкових класів і майбутні учні гімназії) перетворювались в казкові персонажі. Діти з  захопленням сприйняли ідею розмалювати  їх обличчя, особливо, якщо мова йшла про улюбленого героя з мультфільму, казки. Малюнки використовувались різноманітні: абстракції, зображення в стилі "модерн" та інш.

       Захід пройшов яскраво і весело. Він був сповнений творчості і позитивних емоцій.

 

       Під час Дня відкритих дверей працювали:

  • виставка творчого доробку учнів початкової школи «Дитячий світ»;
  • виставка творчого доробку учнів 5-9 класів мистецького профілю «Митці гімназії»;
  • виставка творчих робіт учнів гімназії «Великодня радість». 
  • виставка творчих робіт педагогічних працівників «Творчий учитель»;
  • книжкові виставки: «Читайте на здоров’я»,«Валіза цікавої інформації», «Історія українського війська», «Спорту багато не буває», «Мистецтво без меж і кордонів», «Твори та картини Т.Г. Шевченка».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 488 | Додав: teacherinternat101 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Вибір підручників
Підручники

Увага!

Пошук

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Гімназія ім. Т.Г.Шевченка. м. Херсон вул. Пугачова, 101. uCoz