. Декада предметів суспільно-гуманітарного та художньо-естетичного циклів - 10 Березня 2020 - Гімназія ім. Т.Г.Шевченка ХОР
Неділя, 2024-05-05, 1:48 PM
Вітаю Вас Гість | RSS



Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:54 AM
Декада предметів суспільно-гуманітарного та художньо-естетичного циклів

В кінці лютого 2020 року в закладі пройшла декада предметів суспільно-гуманітарного та художньо-естетичного циклів. Учні приймали активну участь у конкурсах "Літературний калейдоскоп" (вчитель Шпальченко Р.Г.), "Літературний вернісаж" (вчитель Овчаренко В.В.), "Літературний інтелектуал" (вчитель Степанюк С.В.), з цікавістю читалт творчі перлинки-есе від п'ятикласників на тему "Моя сім'я - найкращий скарб". 

Учні 6-9 класів були у захваті від святкового заходу "Англійська - це круто, англійська - це весело!", на якому сперечалися українська, англійська та зарубіжна літератури та мови - яка ж важливіша? Діти інсценували уривки творів, читали реп, вірші, танцювали. Дійшли висновку, що без жодної  - не буде компетентної людини. (вчителі Маханько О.О., Смикало Л.В., Шпальченко Р.Г., Городецька О.Д.)

Дев'ятикласники показали свої знання у мовній вікторині "Подорож океаном рідної мови" (вчитель Черник Т.В.), їм допомагали учні молодшої школи та 7-С класу. Було багато різноманітних турів, між якими учні співали, читали вірші, інсценували гуморески (вчитель Павлова О.С).

Цікавою та змістовної була конференція-круглий стіл: дівочі посиденьки на тему "Видатні, але непомітні" (вчителі Цулукіані Ю.Л., Степанюк С.В., вихователь Колісніченко Є.С.). Дівчата 8-9 класів розповідали про жінок, які, маючи свої таланти та неабиякий розумовий потенціал, так і залишилися непомітними за спинам своїх відомих чоловіків.

Учні 7 спортивного класу змагаються не лише на футбольному полі, а й у знаннях з англійської мови. Цікаво й активно пройшов квест "Funny English". Діти, рухаючись від станції до станції, демонстрували свій розум, кмітливість, командний дух, виконували різноманітні завдання, розшифровували складні загадки та ребуси.

Вчитель української мови та літератури Степанюк С.В. разом з бібліотекарем гімназії Данилюк Л.В. та учнями 7-х класів провели ланцюжок літературних цікавинок. Діти із задоволенням захищали свої проекти, присвячені творчості Ліни Костенко, читали її поезії.

Учні 6-М класу із задоволенням грали у "Поле чудес" під керівництвом вчителя української мови Свистули К.Ю.

Всім сподобалось працювати на майстер-класі "Весняна пташка". Закінчилась декада виставкою творчих робіт на історичну тематику. Організували такі чудові виставки вчителі з мистецтва та історії Овчаренко В.В. та Цулукіані Ю.Л.

 

Переглядів: 406 | Додав: teacherinternat101 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Вибір підручників
Підручники

Увага!

Пошук

Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Гімназія ім. Т.Г.Шевченка. м. Херсон вул. Пугачова, 101. uCoz